dziś Gryf wygrywa 4-2 graliśmy bez kilku podstawowych zawodników min. Tofil czy Stasiak ale bardzo dobrze prezentuje się młodzież która jesienią z powodu kontuzji nie mogła grać jak Szmydkiewiczczy czy Majcher
mecz obserwowała bardzo duża grupa kibiców spragniona piłki
obserwujcie oficjalną stroną klubu na FB na dniach ciekawa niespodzianka dla kibiców
Może być miłym odkryciem na wiosnę w naszej lidze ...oby pograł u nas jak najdłużej . Na plus nowi ..obronca troszkę pogubiony ale warunki ma . Waleczny też jest nasz nowy nabytek od sąsiadek. Zrzuci parę kg i mamy super zespół . Czekamy na decyzję jeszcze jednego ...zobaczymy co wybierze 😉 Już dawno takiej sytuacji u nas nie było . 23 piłkarzy i każdy może wskoczyć do 11 .
przygotujcie się na to że możemy wiosnę zagrać na 650-lecia
pierwszy mecz Gryfa, na jakim byłem, był na stadionie 650-lecia :) Nie pamiętam z kim, było to ponad 35 lat temu :)
Pamiętam też jakiś mecz 2-ligowy na tym stadionie, podczas którego spiker odtwarzał komentarz Ciszewskiego z bramek strzelonych przez Polaków w meczu z Peru na Mundialu w 1982r. (5:1)
takie coś znalazłem właśnie w sieci
stowarzyszenie z P. Stępnikiem hańbią dobre imię Gryfa! że wojuje z nami to jeszcze pół biedy, ale że robi takie cyrki z dzieciakami to juz jest skandal
Cytat:
Witam chciałbym przedstawić (PRZESTRZEC przed Stowarzyszeniem Gryf Słupsk innych rodziców ) sytuację jaka spotkała mojego syna , mnie jak i obecny NASZ KLUB( któremu z miejsca wraz z Synem chcieli byśmy bardzo podziękować-KTO WALCZY MOŻE PRZEGRAĆ,KTO NIE WALCZY JUŻ PRZEGRAŁ!!!!)Więc zacznę od początku ...maj rok 2016 zespół UKS Sława I Sławno gra turniej w Malechowie gdzie KACPER zostaje zauważony przez trenerów Stow. Gryfa Słupsk(bez nazwisk) w kolejnym tygodniu rozpoczyna treningi w Słupsku , w między czasie okazuje się że za wyszkolenie dziecka trzeba zapłacić byłemu klubowi, z racji tego, że nowy klub nie posiada pieniędzy trzeba się dołożyć rodzic płaci 200 zł za wyszkolenie byłemu klubowi UKS a Gry...załatwia resztę formalności...Mija rok chłopiec gra ,rozwija się , koniec sezonu...zakończenie super sprawa statuetka za ciężką prace...lecz dziecko od 2-3 miesięcy nie jest sobą, widać ewidentnie coś go gryzie.Po rozmowie dowiaduję się,że brak chemii.... ( ale nie każdy z każdym musi się lubić )Pojawia się możliwość gry w nowej drużynie Olimpijczyk Kwakowo wraz z kolegą z Gryfa, z którym Kacper rozpoczynał sezon jako "nowy" ( Syn chciał zawsze współpracować z Trenerem tego Klubu), ale dajemy sobie jeszcze szanse wysyłamy syna na obóz z chłopcami z Gryfa, gdzie po obozie ma podjąć decyzję i poinformować mnie (nie podejmuję decyzji za dziecko zawsze uszanuje jego postanowienie), ktoś powie ale to dziecko.....no właśnie,syn decyduje, że obecny sezon chce grać jednak w Olimpijczyku...NO I SIĘ ZACZYNA KARUZELA....Ale, że jak nie wiadomo o co chodzi chodzi o pieniądze,za 6 miesięcy do końca roku ubiegłego za 11 latka woła (200 zł)MIJA TEN, ŻE OKRES KLUB POSTANAWIA , ŻE NIE MA CO WYPOŻYCZAĆ TRZEBA PISAĆ O TRANSFER DEFINITYWNY SKŁADA DOKUMENTY DO PREZESA STOWARZYSZENIA PANA JAROSŁAWA S....KTÓRY WPISUJE SUMĘ TRANSFERU 1200 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA 12 LATKA !!!!!!!!!!!!W ROKU OBECNYM JEDEN Z CHŁOPCÓW POSTANAWIA ODEJŚĆ Z GRYFA DO OLIMPIJCZYKA WIĘC KLUB SKŁADA DOKUMENTY I CO.....ZNÓW WPISANE 1200 ZŁ....WIĘC JAK WIDZIMY CZYSTY ZYSK(1200 +1200 =2400)...ZASTANOWIĆ SIĘ PROSZĘ CZY KAŻDEGO RODZICA BĘDZIE STAĆ NA WYKUPIENIE KARTY Z GRYFA ...JAK PRZYJDZIE MOŻLIWOŚĆ TESTÓW ZMIANY DRUŻYNY I ROZWOJU WASZYCH DZIECI...CZY DOROŚLI JUŻ NA TAKICH DZIECIACH MUSZĄ WIDZIEĆ TYLKO BIZNES, CZY TE DZIECI TO TOWAR????MOŻE NIECH KTOŚ W KOŃCU COŚ TYM DZIECIAKOM ZAPEWNI !!!!!!!!!! ..I JAK WYTŁUMACZYĆ MAM 12 LATKOWI PROSZĘ PANI ,ŻE PÓŁ ROKU MA NIE GRAĆ W PIŁKĘ NOŻNĄ GDZIE TO JEST JEGO HOBBY I PASJA (ZAINTERESOWANA NA PEWNO WIE O KOGO CHODZI), DLA PANI TO TYLKO PÓŁ ROKU ...DLA SYNA WIECZNOŚĆ!!!!TYM MIŁYM AKCENTEM CHCĘ PODZIĘKOWAĆ ZA CIERPLIWOŚĆ W CZYTANIU MOICH WYPOCIN...SZKODA ŻE TO TYLKO BIZNES DLA WIELU A NIE PASJA :(
Witamy oficjalnie ;) Fajnie ,że kolejny słupszczanin . Siła rażenia z przodu mamy bardzo dużą . Oby to sie przełożyło na większą ilośc bramek zdobytych . Przynajmniej w jednym meczu
Koszulki rewelacyjne !!! Firma Keeza zrobiła dobrą robote!!
Co do koszulek to średnio mi się podobają. Ten wzorek na klacie nie potrzebny bajer. Trend widzę przechodzi z pamiątek kibicowskimi tam też napaćkane jakiś pierdół. Ja lubię proste wzory a ta koszulka jakoś mało piłkarska. Rozumiem reklamy ale jakieś wzorki mi się nie podobają ale chyba taka moda. Prostota najlepsza.
Ostatnio zmieniony przez d y n i o Wto 06 Lut, 2018 13:42, w całości zmieniany 1 raz