ta, osobiście, zesrał by się ze strachu, swoja droga gospodarz też, jestem ciekawy co się będzie działo w sobotę pod stadionem, się zastanawiam czy nie powinni wszyscy się zejść pół godziny wcześniej, stadion i tak będzie pusty
swoją drogą widzieliście może jak Stępnik remontuje budynek klubowy? postawił rusztowanie w listopadzie, chlapnął dwa razy tynkiem i to tak stoi, ma wyglądać że dba o stadion, na stadionie jedyne co jest zrobione za jego kadencji to zasługa nas kiboli i Gryf S.A.
ciekawostka
poszły 52 karnety, czyli szału nie ma, ale w nowożytnej historii klubu to i tak rekord, jest co bić jesienią
oczywiście karnety od jutra będą dostępne w kasach, pewnie ktoś coś kupi a i sponsorzy muszą dostać swoje więc będzie tego jeszcze trochę więcej, ale ja liczę tylko tą przedsprzedaż
puchar: dupa
liga: marne szanse
z ciekawostek został mecz z Lęborkiem i wyjazdy bo są fajne
z Pogonią nie zagrają piłkarze, których od nich ściągnęliśmy bo złapali kartki - przypadek? jeżeli są kiepscy to nie, ale wtedy szkoda było ich ściągać, a jak są dobrzy to mogli zrobić to celowo, jak się grało w takim klubie to ciężko o zaufanie, a wy tego nawet nie budujecie, no nie widać
w ogóle cała drużyna gra w huja, jedyny to Józek Ghanijczyk, chłop nie dość że ma umiejętności to odstaje charakterem, walecznością, nawet z Miastkiem to on grał jako jedyny, przecież to Miastko to by ekipa osiedlowa na Rolniczaku jebła i dziś po trybunach mówi się że ten mecz był puszczony, wstyd kurwa
no wszystko jakoś gra, w klubie, na trybunach, tylko na tej jebanej murawie jak by to w ogóle nie był Gryf, w Nowym Stawie było widać że potrafią, że można, ale jednym meczem wyjazdowym ludzi na trybuny u siebie się nie przyciągnie a w Gryfie chodzi o kibiców jak by ktoś jeszcze nie wiedział, to jest klub dla kibiców a nie jakiś z dupy, kiedyś już pisałem, Gryf Słupsk to nie Wiktoria Pałowo
w Przodkowie było widać po nich wykończenie meczem, ledwo biegali, po naszych nie, jakoś fizycznie było lepiej u nas to kurwa w dupę znowu. Z III ligowcami jesteśmy 2:14 w trzech meczach, więc jak wam się nie będzie chciało to w Gryfie nie będziecie grali bo naszym celem nie jest jebanie się po głowach na wsiach tylko rozwój a kto hamuje rozwój odpada
Do tych wymienionych 2 dochodzą jeszcze gracze kontuzjowani ... więc może być bardzo ciekawa jedenastka na ten mecz ...
Ja.oprocz Jozka z wczorajszego meczu jeszcze kilku bym wymienił którym zależało ...
Więc sobota zapowiada się bardzo ciekawie na murawie jak i na trybunach .... 😉