człowiek myśli że ma wszystko a tu .....
jeden ze "starych" kolekcjonerów posiadał 5 sztuk takiego naszego szala jemu się wydaje że to tegoroczna produkcja, jeden wziąłem dla siebie ale kto to robił ile sztuk kiedy ktoś coś?????
nowy szal już w zbiorach
niby są wszystkie ale jakby ktoś widział gdzieś którego nie mam lub taki różniący się czcionkom frędzlami proszę o informację
http://www.szaliki.fora.p...lupsk,6088.html
p.s. mam kontakt z ludźmi w Polsce którzy posiadają do odstąpienia nasze szale min
Starszy pasiak taki jak u mnie nr 35
Tricolores nr 27
czy przede wszystkim pierwszy łączony szal Gryf - Lechia nr 1 prawdziwy rarytas
jakby ktoś był by zainteresowany dajcie znać może uda się ściągnąć
Panowie jest pełna kolekcja szali teraz czas na kolekcje koszulek meczowych Gryfa nie ja ją tworze ale będę pomagał więc jak ktoś posiada jakieś i jest skłonny sprzedać/wymienić pisać do mnie
ale że trykotów? to nie będzie dużo roboty o ile nie liczyć nie dajacych się zebrać strojów z dawnej epoki, które nic nie znaczyły, bo nie miały żadnych oznaczeń wyszczególniających że to koszulki Gryfa, jedyne godne uwagi ze starych czasów to koszulki zafundowane przez taxi 919 Adidasa, potem "ukochanemu klubowi" i do czasu przyjścia Kryszała i pierwszych Rinosów to nic nie było, no jeszcze te biało zielone V ale to 1956 rok
O jakich latach mówimy jeśli chodzi o te koszulki ufundowane przez taxi ? Nie kojarzę ich w ogóle.
Co do pierwszych rinosow, koszulki nie do zdarcia - co tydzień katuje je na wf ,nic ich nie rusza.
Lider na Sienkiewicza i Jasiu Kaczmarski zrobił pierwsze szaliki w OK a następne kilka wzorów jak Gryf moim życiem, każdy z nas się po to rodził czy THG i chyba jeszcze coś były w sportowym Athletic na rogu Piekiełko