Pozwoliłem sobie na założenie tego tematu gdyż ostatnio zacząłem się bawić photoshopem i zaczyna mi coś wychodzić może nie są to jeszcze idealne prace ale może któreś z tych projektów ujrzy kiedyś światło dzienne np. jako vlepka na przystanku i oczywiście jako tapeta u fanów na monitorze swojego komputera oto pierwsza praca ( tapeta ) którą mogę się pochwalić bo wydaje mi się że jest dobra czekam na wasze sugestie komętarze no i wasze prace jeśli ktoś tez się bawi grafiką
_________________ Od czego bym tu zaczol Precz z Policyjna Prowokacja
Patolog, fajna :) ale Janek ma racje w wyrazie POMORSKA "K" dziwnie wyglada,bradziej przypomina "F"
Janek, ta ostatnia troche za pusta! ale reszta ok! ktoras z nich bedzie jaka tapeta!
_________________ Za klub oddane życie, to nasza wspólna racja
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja
Ten doping te oprawy, w dupie mamy ustawy
żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk
jak dla mnie wszysko OK! ale te litery moglyby byc wieksze
Tylko w rogach herby poprzeplataj :P żeby po jednym Słupska i Gryfa na górze były i na dole z resztą też :) a tam wyżej chyba 1 lepsza- wyraźniejsza. No i w końcu ktoś o haśle pomyślał :)
Herb strasznie ci się zlewa z tłem, zdjęcie też ci się zlewają z tłem. Więc chyba największy minus tych prac to tło, pobaw się, rób je bardziej wyraziste. Zauważ, że tylko w tym "W obliczu walki..." hasło jest wyraźne. Na niebieskim tle robiłeś niebieski napis i tylko cieniutki kontur dla osoby która nie wie o co chodzi jest to dość ciężkie do przeczytania. Mam nadzieje, że krytyka cię nie zniechęci. Powodzenia :)
Janek, fajna ta vlepa! tylko ten herb tak dziwnie wyglada w porownaniu do reszty vlepy!