Sobota zbiórka wszystkich pod Ratuszem o 10:00, montujcie samochody.
Wystawienie zwłok o 11:00 w Dębnicy Kaszubskiej i tam pogrzeb o 13:00.
Na dzień dzisiejszy wszystkie nasze ruchy są zawieszone.
Już nic nie będzie tak samo Nie ma Zaka i Juhasa Jak to mówi ksiądz Twardowski < Uczmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą> A jak ktoś chce do odsłuchania i przemyślenia dobra i szczera nuta http://www.youtube.com/watch?v=Pfk2Mfe0cfw
_________________ Kto powiedział, że Moskale
Są to bracia dla Lechitów,
Temu pierwszy w łeb wypalę
Przed kościołem Karmelitów.
Hrabia Skrzyński " Panie Marszałku a jaki program tej partii? Marszałek Piłsudski -Najprostszy z możliwych bić kurwy i złodziei mości hrabio
Dzisiaj wszyscy świętują , ale NIE MY !!
My , jesteśmy w żałobie i wielkim bólu. Bo w sobotę będziemy musieli pożegnać naszych zmarłych w wypadku kolegów , przyjaciół , znajomych ..
Dwaj mili chłopcy . Zwolennicy piłki , kibice zarąbiści .
Bardzo kulturalni , mili i uprzejmi .
Gdzie takich szukać wśród młodzieży ??
To oni , a zwłaszcza "Żaku" utknął mi w pamięci .
Był miły , grzeczny i kulturalny . Zawsze się kłaniał , mówił pięknie Dzień Dobry , nawet do starszych od siebie i miał szacunek do innych , takiego go pamiętam.
Nigdy nie zapomnę go w białej koszuli , eleganckich spodniach i z kwiatami które wręczał młodej parze. To on ! Własnie Żaku .
Dżentelmen prawdziwy.
Chcę podziękować chłopaki za waszą obecność, naprawdę dziękuje. I za flagi i za race, brakuje mi nadal słów, ale jako rodzina dziękujemy wam za obecność. Dziękuje.