jakie jebane psy! ACAB! oni sobie normalnie ida a te huje ich napierdalaja!
_________________ Za klub oddane życie, to nasza wspólna racja
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja
Ten doping te oprawy, w dupie mamy ustawy
żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk
To wielka afera była, wtedy na tym meczu (Arka grała jeszcze na swoim stadionie, dziś są tam korty a Arka gości na stadionie Bałtyku) użyto poraz pierwszy broni gładkolufowej. Nie pamiętam teraz ilu ale Gryf też był na tym meczu.
No dobra. To była jesień 97 roku. Derby na Ejsmonda. Gryfa 15 osób z flagą (flagę chciał ktoś skroić z płotu (Śledz lub jakiś Gwardzista) ale została wybroniona, w tym samym czasie 60 Gryfitów na meczu Sława Sławno - Gryf. Milicja po tym odsprzedaniu kasety za 100 dolców miała nieźle przesrane, ale od tej kasety wzieła się przyśpiewka "Tylko Arka marszczy Freda"
No dobra. To była jesień 97 roku. Derby na Ejsmonda. Gryfa 15 osób z flagą (flagę chciał ktoś skroić z płotu (Śledz lub jakiś Gwardzista) ale została wybroniona,
Wysłany: Pon 07 Sty, 2008 10:12 Jak kto kiedys bylo miedzy Czarnymi a Gryfem ?
Ja bylem gówniarzem :P czyli gdzieś tak 1999 r /2000 Czarni chyba sie tłukli z Gryfitami nie wiem jak to dokładnie było bo sie kibicowaniem wcale nie interesowałem :P ale pamiętam ze w tym czasie kiedyś zaczepił mnie jakiś koleś i spytał sie "Gryf czy Czarni" szczęśliwe odpowiedziałem ze Gryf :D może ktoś nakreślić sytuacje w słupsku z tego okresu ?
_________________ NaRa
Ostatnio zmieniony przez IrydionNr Pon 07 Sty, 2008 14:06, w całości zmieniany 1 raz
mógłbys wstawisc link jeszcze raz bo mi nie dziala! ale tekst fajny!
No i gdzie ten mecz?
A miało być tak pięknie. Liga Austriacka na początek.
Nie, właściwie na sam początek to miał być mecz dwóch
polskich pierwszoligowców, a dopiero później fantazja
kogoś zaprowadziła do Austrii. Ja tam cały czas czekam
na tych Austriaków. Kiedy wreszcie zagrają?
tego stadionu gorzej spierdolic juz nie mogli,mongoły zajebane,teraz to sobie mogą zaprosic mistrza Uzbekistanu zeby zagral sparing z Orłem Wyczechy.Debile
_________________ Niech będzie pochwalony - Gryf Słupsk!
Oczywiście, że mogli. Zamiast tego erzacu niewiele brakło by powstał tam amfiteatr. W Słupsku zresztą wszystko się robi w ten sposób, to samo przecież z naszym stadionem. Zamiast nowego budynku z siłownią, kawiarnią, likwidacją kotłowni, jedynie odremontowano to co było. Dach i trybuny też świetnie zaprojektowane. A gdzie obiecana tablica wyników i budka komentatora? Takich spraw w mieście jest od groma, ale o tym w innym temacie napiszę jak będę miał troszkę czasu.