Zebranie w czwartek!!!
Wielka prośba o regulowanie składek, jak ktoś ma większy dług to chociaż część kasy. Osoby zainteresowane swoimi zaległościami mogą pisać priv do Talerza.
W piątek 10 lutego odbędzie się zebranie NOWEGO stowarzyszenia. Tam też postanowimy co robimy ze starym SKGS. Nowe stowarzyszenie będzie rejestrowane w sądzie z działalnością gospodarczą. Zebranie odbędzie się na Zielonej o 18:00. Trzeba sobie zarezerwować dwie godziny. Wszyscy zainteresowani mile widziani.
Sporo ludzi pyta, to odpowiadam. Na dziś i od jakiegoś czasu podaje się info "Stowarzyszenie Kibiców Gryfa Słupsk w likwidacji" a to dlatego że SKGS jako organizacja od dawna nie działa i w zasadzie nie istnieje, trzeba tylko papiery złożyć w ratuszu a mi się nie chce, dlatego podawana wyżej nazwa jest aktualnie i oficjalnie obowiązująca.
Żeby było jasne, to zawsze działać będzie sekcja patriotyczna, która się ze stowarzyszenia wykrystalizowała i działa jak trzeba, oraz działacze Klubu Sympatyków Gryf Słupsk, którzy co roku organizują się w regionalnym PP, a w tym roku przeszli samych siebie. Dlatego sam dział na forum zostaje.
Jako, że do tej pory na zewnątrz reprezentowałem nas ja, to dopóki nie zostanie wybrany nowy "rzecznik prasowy" dalej będę świecił gębowiną, w mediach.
W podziemiu też jest fajnie, nawet ciekawiej. Reszta zostaje po staremu.