marcin, każdy ma swój punkt widzenia, pewnie, płot i podstawy, jasne, piwo może tak może nie, ale ten sikacz idzie w hektolitry wszędzie od stadionów po all inclusive w hotelach
podstawa?, kiedyś za śp Ostrego na sparing z Bałtykiem Gdynia w 90 roku przyszło 2500 ludzi pod koniec jego kadencji 300 osób przyłaziło, potem zjawił się Paweł i średnia to było 1500 z dnia nadzień, a i 3000 bywało, ale spora tu zasługa młyna, który nawet takie rzeczy ogarniał jak konkurs w Głosie Pomorza na wynik, na to młyn dawał pamiątki, plakaty, pierdoły, dziś wegetacja, młyn zbędny i nawet 300 ledwo, nie ma mocy, nie ma nic, a ludzie w 2000 na stadion przyszli by z dnia na dzień, mówisz wynik nie robi? zobaczysz pierwszy mecz seniorów z Kolbudami i juniorów z Górnikiem to Ci kopara opadnie
_________________ Hej Gryf!
Ostatnio zmieniony przez B_Linda Nie 10 Lip, 2016 01:45, w całości zmieniany 1 raz
Przegrywamy z Górnikiem 1-2. Trochę jakby trema zjadła w 1 połowie, głupi błąd przy straconej bramce po rożnym. No i te powroty do obrony wołały o pomstę do nieba. Ale za to druga połówka dużo lepsza, no i walka, walka, walka, mogło się podobać. Przy takim zaangażowaniu nie będą chłopcem do bicia, jestem spokojny co do utrzymania się w CLJ.
_________________ JAK POWIEDZIAŁ STARY GÓRAL,
POLSKA BĘDZIE AŻ PO URAL.
ZA URALEM BĘDĄ CHINY,
wAS NIE BĘDZIE SKURW*****!
są jeszcze zawodnicy w obwodzie którzy mogą spokojnie w 1 składzie pograć
bałem się tego meczu ale jestem zadowolony z ich postawy
ludzi na stadionie ponad 600 wiele zespołów seniorskich i nie tylko w piłce nożnej z wyższych lig może pomarzyć o takiej frekwencji
smigiel jr
Klub: Gryf Słupsk
Wysłany: Sob 13 Sie, 2016 23:11
jak dla mnie wygrana Gryfa w Lubinie 4:0 to wielka sensacja.Zaglebie w zeszłym sezonie zajelo 3 miejsce w swojej grupie! jeszcze raz powtorze brawo chłopaki!!!
Akademia Piłkarska LG kiedyś wchodziła w skład Lechii. Jakiś czas temu nastąpił podział. Lechia stworzyła swój własny pion juniorski, a AP poszła swoją drogą. Doszło do tego, że w tej samej lidze grały zespoły Lechia Gdańsk i Akademia Piłkarska Lechia Gdańsk.
Tym samym juniorzy Lechii dalej są w Lechii, a juniorzy AP stali się zawodnikami Jaguara
_________________ Wychowani na ziemiach Powiśla
...::: FC DZIERZGOŃ :::...
Tylko Lechia w naszych myślach!