Szukam kawalerki albo dwupokojowe mieszkanie w Słupsku. Mieszkanie dla rodaka za wschodniej granicy ( nie ukraina) który z rodziną chcę osiąść w naszym mieście.
W sumie ministerstwo mogło by przekazać tą kasę to Ci w ratuszu by się zdziwili. Jak to, co teraz skąd na resztę? Żeby nie było jestem za budową w mieście nowej hali.
Liczba zameldowanych mieszkańców w Słupsku stan na 31.12.2017 rok - 87.378, stan na 31.12.2016 rok 91.935.
4500 osób ubyło, to chyba rekord w skali kraju.
Ostatnio zmieniony przez d y n i o Wto 13 Mar, 2018 14:55, w całości zmieniany 1 raz
smigiel jr
Klub: Gryf Słupsk
Wysłany: Wto 13 Mar, 2018 19:42
wybory za pasem,to widac
smigiel jr
Klub: Gryf Słupsk
Wysłany: Wto 13 Mar, 2018 19:47
to tak jakby najpierw zlikwidowano sekcje pilki nożnej a później oglosic o dofinansowanie na nowy stadion piłkarski,totalny debilizm!!!!
Ja na hale patrzę nie tylko przez pryzmat koszykówki ale element miastotworczy . Nowa hala to różne imprezy sportowe ale i kulturalne -koncerty, wystawy itp. Miastu z ambicjami, które nie chcę być powiatową dziurą taki obiekt jest potrzebny.
liczę na twoją inwencje. Myślę że największy szum zrobimy my. W sumie to kto inny jak nie spadkobiercy rodu Gryfitow . Ale nie zmienia to faktu że to wydarzenie mogło by być nie złą imprezą marketingową, możliwości dużo.