w lokalnej gazecie powinna być zapowiedź meczu oraz od razu po meczu wynik w miarę szybko w wydaniu internetowym . nie ważne jaka liga zapowiedź musi być w internetowym wydaniu gazety. gp to są kurwy i wolą napisać o Starcie Miastko czy innej ekstralidze niż o Gryfie. nie każdy kupuje wydanie papierowe i skoro nie ma w internecie to już ubywa odbiorców.
wczoraj na tej konferencji była cała słupska dziennikarska zgraja, każdy zrobił nagranie, fotki, materiał, ale wszyscy pokopiowali wszystko na jedno kopyto jak banda pelikanów, pomijając kilka przypadków to w mieście w mediach robią beztalencia
kupiłem papierowy GP, no tam elegancko, Jarek się postarał, w Radiu Słupsk Rafał też się postarał, reszta w necie dno, prawdę mówiąc klub też trochę słabo bo tylko na FB przekopiowane to co dała oficjalna strona Energii, a jak jest jak jest to klub musi koniecznie popracować nad własnymi mediami
gp24.pl podobno wspiera Gryfa. Mecz w sobotę, a dzisiaj niedziela wieczór i nie ma nawet wzmianki o wyniku. Jest za to o meczu w Miastku
Ładne wsparcie
miałem już to rano napisać ale ugryzłem się w język
Sten jak to jest????
smigiel jr
Klub: Gryf Słupsk
Wysłany: Nie 22 Paź, 2017 20:17
a w zeszłym tygodniu według papierowego wydania glosu 4 liga nie grala.zero wzmianki o kolejce zarówno w piątek jak i w sobote.ktos chyba ma inne pojecie co to znaczy wspierać....
pisałem do nich prywatne wiadomości o tym że chce czytać o Gryfie i pytałem czemu nie ma wyników na bieżąco . czasem dodawali wynik w ciągu kilku godzin czasem olewali temat . myślałem że teraz będzie inaczej ale widzę że dalej mają Gryfa gdzies. może macie pomysły żeby zrozumieli że Gryf jest jedna bardziej rozpoznawalnych drużyn piłkarskich na pomorzu. ? bo jak nic nie zrobimy to będą nas dalej olewac
Szacunek się należy na pewno. Na Pomorzu Środkowym, Gryf to jedna z niewielu znanych i rozpoznawalnych sportowo marek. To firma. I wcale klub nie musi grać w najwyższej klasie rozgrywkowej, aby był rozpoznawalny. Tak jest w przypadku Gryfa. Z tego też powodu media mogłyby zajmować trochę swojego miejsca dla takiej firmy w dziale sportowym. Nakręcać koniunkturę. A pisać jest o czym. Można np. nie czekać do końca rundy i już teraz opisać dotychczasowe występy i na tym tle ocenić co może wydarzyć się jeszcze w tych kilku ostatnich spotkaniach itd. Temat o Gryfie można znaleźć dosłownie z niczego. Trzeba tylko chcieć. Kiedyś już mieliśmy umowę wprawdzie nie medialną, a sportową o współpracy z Lechią. Umowa ta skutkowała tym, że Lechia II na mecze z Gryfem wybiegała na murawę najczęściej z piłkarzami z kadry I drużyny i nas ogrywała, aby za tydzień grając z kimś innym w normalnym, prawdziwie rezerwowym składzie przegrywać u siemię 0:3. Oby teraz ta medialna współpraca nie zakończyła się tak jak ta sportowa wtedy. Bo nikt mi nie powie, że jak można pisać o Starcie Miastko, to w tym samym czasie nie da rady wspomnieć o Gryfie. Nawet jak schodzisz z góry, okazuje się jednak, że jak zawsze jest pod górkę. Bez wsparcie całego środowiska (sportowego, sponsorskiego, kibicowskiego, medialnego, miejskiego) trudno będzie odbudować to wszystko.
bardzo się podoba, juz o tym pisałem, teraz tylko wrzucam to na potwierdzenie, no czekam jeszcze na stronę bo zawsze lepiej podlinkować stronę na FB czy T