Tych plakietek było około 80 sztuk i była ich jedna seria.Niestety więcej ich niewyprodukowano.Traktowalismy je jak karte wstępu na mecze .Posiadam tę pamiątkę do dnia dzisiejszego.Ciekawe ile ich się zachowało.
Witam!
Także poszukuję odznaki Gryfa Klubu Kibica - plastik.
Może ktoś z Państwa byłby zainteresowany sprzedażą lub wymianą na inne odznaki sportowe?
Intereują mnie odznaki klubów sportowych, związków sportowych i innych organizzacji sportowych z obecnego woj. pomorskiego. Zbieram także odznaki związane z tenisem stołowym, LZS-ami, TKKF-ów i szs-ów. Oczywiście technika wykonania odznak dowolna od metalu po plastik.
Może chciałby, ktoś z Szanownych Forumowiczów nawiązać współpracę w wymianie odznak, mogę także zakupić. podam meil do korespondencji seblepi@wp.pl
W wolnej chwili wrzucę fotki odznak sportowych ze Słupska, które mam w swojej kolekcji .jak i tych których szukam.
pytanie do "starszych" kibiców i kolekcjonerów na odznakach i przypinkach się nie znam a mam pytanie
czy to jest oryginalna przypinka?? czy jakaś malowanka??
https://allegro.pl/oferta/gryf-slupsk-9547827757