żaden ze mnie komandos, nawet nigdy nie strzelałem z ostrej, pewnie nawet nie dali by mnie na front z moja kategorią, srał bym po gaciach ze strachu, ale robił bym wszystko co trzeba żeby tu była Polska, rodzinę bym ewakuował i robił co do mnie należy
Klub Pamięci Narodu Polskiego
Klub „Gazety Polskiej”
Katolickie Stowarzyszenie „Civitas Christiana”
zapraszają na spotkanie „ Żołnierze Wyklęci i ich oprawcy”
Tadeusz M. Płużański - dziennikarz, historyk i publicysta,
Spotkanie odbędzie się dnia 15 marca ( sobota) godz. 17.30
w siedzibie Katolickiego Stowarzyszenia „Civitas Christiana” Słupsk ul. I.J. Paderewskiego 9
Tadeusz M. Płużański - prezes Fundacji „Łączka” sprawującą opiekę i działalność wspierającą wobec Kwatery na Łączce
autor m.in.: „Bestie: mordercy Polaków”, „Oprawcy zbrodnie bez kary”, „Bestie 2”.
Jest praca dla ogarniętych osób w komisjach wyborczych na Eurowybory w niedzielę 25 maja - tylko na terenie Słupska.
Płacą 160 zł dniówki, roboty prawie w ogóle, liczenia głosów i wypisywania protokołów mało.
Jak są chętni to priv.
słupszczanie na obchodach rocznicy Bitwy pod Zadwórzem z 1920 r. przeciwko Armii bolszewickiej - Polskie Termopile (Ukraina, obwód lwowski) - zginęło ponad 300 Orląt Lwowskich
W Słupsku prowadzona jest akcja RODACY - BOHATEROM (Paczka dla kombatanta).
Zbierane są wszystkie długoterminowe produkty żywnościowe - makaron, ryż, konserwy, płatki kukurydziane itp. a potem zostaną one wysłane transportem na nasze Kresy - Grodno, Wilno, Lwów dla potrzebujących polskich kombatantów z czasów II wojny i ich rodzin.
Koordynuje tę akcję kolega Robert Danielkiewicz (radny Rady Miejskiej w Słupsku) - tel. 531 999 490.
Wyjazd na VII Patriotyczną Pielgrzymkę Kibiców na Jasną Górę 10 stycznia 2015 r. Jej przewodnim tematem będą Ziemie Odzyskane. Organizator ks. Jarosław Wąsowicz, salezjanin i kibic Lechii Gdańsk.
Koszt wyjazdu na osobę to ok 100-120 zł. Brakuje kilku osób do kompletu do busa!! Pisać priv. Wieczorem przewidziana jak co roku imprezka kibolska w jednym z częstochowskich lokali.
Foto z pielgrzymki ://www.12zawodnik.pl/galeria/vii-patriotyczna-pielgrzymka-kibicow/id:54b1aa7e688f1
_________________ Kto powiedział, że Moskale
Są to bracia dla Lechitów,
Temu pierwszy w łeb wypalę
Przed kościołem Karmelitów.
Hrabia Skrzyński " Panie Marszałku a jaki program tej partii? Marszałek Piłsudski -Najprostszy z możliwych bić kurwy i złodziei mości hrabio
Foto z pielgrzymki ://www.12zawodnik.pl/galeria/vii-patriotyczna-pielgrzymka-kibicow/id:54b1aa7e688f1
_________________ Kto powiedział, że Moskale
Są to bracia dla Lechitów,
Temu pierwszy w łeb wypalę
Przed kościołem Karmelitów.
Hrabia Skrzyński " Panie Marszałku a jaki program tej partii? Marszałek Piłsudski -Najprostszy z możliwych bić kurwy i złodziei mości hrabio
Słupsk, 23 stycznia 2015 r. godz. 19 Civitas Christiana ul. Paderewskiego 9 Spotkanie z Robertem Winnickim Prezesem Ruchu Narodowego Serdecznie zapraszamy!
Wcześniejsze miejsce spotkania - Zamek Książąt Pomorskich - musiało zostać zmienione z powodu "pewnych nacisków" na jego dyrekcję - ten fakt powinien zmobilizować wszystkich do przyjścia na to spotkanie!